Since 1969
Since 1969
Since 1969
 
Geachte (ouders van) leden van Tuvema,

Via deze weg willen wij u oproepen om Tuvema te steunen. Als vereniging proberen wij de lidmaatschapskosten laag te houden, zodat turnen en sporten bij Tuvema voor iedereen mogelijk blijft. Vandaar dat wij soms afhankelijk zijn van acties (zoals De Grote Clubactie) en sponsoring; Hierin zou de Rabobank wellicht voor Tuvema iets kunnen betekenen, maar daar hebben wij uw stem bij nodig!

De Rabobank heeft haar subsidiebeleid met ingang van 2015 aanzienlijk veranderd. Onder het motto Samen Sterker kunnen verenigingen een voorstel indienen waarop „ leden van de Rabobank” hun stem kunnen uitbrengen. 
 
In dit kader heeft Tuvema als voorstel: de aanschaf van een plankoline ingediend.
Echter alleen "leden van de Rabobank" kunnen een stem uitbrengen in de periode tussen 4 en 14 november 2014. Als je bij de Rabobank bankiert ben je niet zomaar lid, hiervoor moet je je aanmelden. Om voor Samen Sterkerstemmen (max. 5) te kunnen uitbrengen op het door Tuvema indiende voorstel, moet je nu al lid zijn of je voor 1 oktober 2014 hebben aangemeld. Of je lid bent van de Rabobank kan je terugvinden onder "Mijn gegevens" als je ingelogd bent op de website van de Rabobank.

Meer informatie over Samen Sterker kan je vinden op

Ik roep alle leden en / of ouders van Tuvema die bij de Rabobank bankieren op om te checken of je lid bent en zo nee, je ZSM aan te melden en daarna in de periode tussen 4 en 14 november 2014 je stem te gaan uitbrengen op ons voorstel „Plankoline voor Tuvema”
Kijk alsjeblieft ook even op de website van de Rabobank via de link die hiervoor is vermeld!
 
Alvast bedankt voor uw medewerking!
 
Bestuur en leiding Tuvema

Facebook

Foto impressie

Snel zoeken