Since 1969
Since 1969
Since 1969

Op zondagochtend 6 juli werd er een vriendschappelijke turnwedstrijd gehouden in “De Smeltkroes” in Maarheeze.

 

Er deden 21 meisjes van de turnvereniging  Heeze en van Tuvema Maarheeze mee, in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar. Na de warming up begon de wedstrijd. In 4 verschillende groepen kwamen de turnsters in actie. Er werd geturnd op de brug, lange mat, balk en sprong. Het was een gezellige wedstrijd met een ongedwongen sfeer. Op de tribune zat veel familie, vriendjes en vriendinnetjes om de turnsters aan te moedigen. Iedereen deed erg zijn best. De prijzen werden verdeeld in 2 categorieën: onder de 2 groepjes jongste deelneemsters werden elk 3 medailles verdeeld en de oudste meisjes werden samengevoegd tot 1 groepje, waar de 3 podiumplaatsen werden verdeeld. De eerste plaatsen waren voor: Ilse Aalpol, Louise Coumans en Joni vd Zanden. Op de tweede plek eindigden Quinty Verberne, Wieneke van Velsun en Loïs Grootveld. De bronzen medailles waren voor Esmee de Vocht, Jasmijn Martens en Renée Polman. De wisselbeker ging deze keer naar Jon vd Zanden, met een puntentotaal van maar liefst 34,5!

Alle deelnemers kregen na afloop een diploma en een snoepzakje. Iedereen mag trots zijn op deze sportieve prestatie. Het was een gezellige ochtend!

Met deze wedstrijd sluiten we het seizoen van het recreatief turnen af. Na de vakantie zijn de jongste turnsters weer welkom op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De meisjes vanaf 10 jaar gaan een uurtje later turnen; van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Tuvema wenst iedereen een fijne zomervakantie toe en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Turnwedstrijd 06-07-14

Facebook

Foto impressie

Snel zoeken